VLADO SEVŠEK

VAŠ GRADONAČELNIK

EMAIL: gradonacelnik@ligazavarazdin.hr

Rođen sam 23. travnja 1959. u Varaždinu, Hrvat, rimokatolik.

Nakon osnovne škole maturirao sam u varaždinskoj Gimnaziji, a diplomirao na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Od 1990. upisan sam u Imenik odvjetnika Hrvatske odvjetničke komore. Obnašao sam dužnost dopredsjednika Hrvatske odvjetničke komore i bio predsjednik Odvjetničkog zbora Varaždin u dva mandata. Trenutno sam predsjednik Komisije za ispitivanje dostojnosti kandidata za upis u Imenik odvjetnika Hrvatske odvjetničke komore. Bio sam kandidat Hrvatske odvjetničke komore za člana Državnog sudbenog vijeća te za suca Ustavnog suda Republike Hrvatske.

Liga za Varaždin

Uočili smo sve bitne probleme koji Varaždinu ne dopuštaju da živi punim plućima ni u gospodarskom ni razvojnom smislu. Rješenja za 33 najvažnija gradska pitanja pretočili smo u program koji smo nazvali Varaždin na kvadrat. Konkretnim rješenjima jamčimo njihovo ostvarenje u četvorogodišnjem mandatu upravljanja gradom. Uz gospodarska i komunalna pitanja posebnu pozornost posvetili smo podizanju životnog standarda svih Varaždinki i Varaždinaca.

Mi smo potpuno neovisni od svake politike koja je desetljećima zanemarivala Grad, a stručnost našeg gradonačelničkog kandidata je neosporno jamstvo za uspjeh svih projekata s kojima izlazimo pred Vas, građane Varaždina.
Upravo zato tražimo Vaš glas potpore gradonačelniku Vladi Sevšeku i ljudima s nezavisne liste Lige za Varaždin.

Kontaktirajte me

""
1
Ime i Prezime
Poruka
0 /
Previous
Next