Sevšek uoči Političke kuhinje: Imam posebne začine za kotlić, ali i za protukandidate

Uoči početka službene predizborne kampanje za predstojeće lokalne izbore  VTV Televizija je za svoje je gledatelje pripremila posebno iznenađenje. Uspjela je okupiti gotovo sve dosad poznate kandidatkinje i kandidate koji žele preuzeti čelne uloge u Gradu Varaždinu i Varaždinskoj županiji koji će se prije početka političke utrke okušati u – kuhanju.

Desetak kandidatkinja i kandidata sa svojim će suradnicima u četvrtak 4. svibnja s početkom u 18 sati tako  biti sudionici zabavno-kulinarskog showa pod imenom Politička kuhinja. Nadmetat će se u pripremi jela u kotliću, pokazati koliko su vješti s kuhačama, odnosno namirnicama i začinima, ali i najaviti svoje političke planove i ambicije.

U spravljanju kotlića okušat će se i Liga za Varaždin, odnosno njezin čelnik Vlado Sevšek, kandidat za varaždinskog gradonačelnika.

– Ne želim otkrivati što ću sutra spremati. Imam posebne začine za kotlić, ali i one koje ću uputiti njima osobno. Bit će im potrebno mnogo vještine da se održe na “borilačkom polju” – rekao je Vlado Sevšek, kandidat za gradonačelnika Lige za Varaždin.

Ako je suditi prema njegovom nedavnom, vrlo uspjelom kuhanju bažula, na tradicionalnoj Lions Bažulijadi, i ovaj put bi trebao spraviti vrlo ukusno jelo.

Sve će se odvijati pred publikom u Varaždinu na terasi Restorana Garestin,  ali i pod kontrolom majstora kulinarstva koji će dati svoj konačni sud o jelima.  Sve će naravno, u izravnom prijenosu moći pratiti  brojni gledatelji VTV Televizije.

Pripremljena je i zabavna glazbena kulisa uz popularni sastav Krijesnice, a političke “kuharice i kuhari” već najavljuju da će i ono što pripreme u samom kuhanju biti fino i kvalitetno.

Svoj sud o nastupima kandidatkinja i kandidata moći će putem telefona 061/53-35 dati i sami gledatelji,  a sasvim je sigurno da primamljivih okusa, kulinarskog i političkog nadmetanja, te dobre zabave neće nedostajati. Voditelji Političke kuhinje će biti Andreja Loparić i Kristijan Petrović, a cijeli će program potrajati sve do 21 sat.